DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Unutulmaz kolye hediyeler!

Unutulmaz kolye hediyeler!
27.01.2021
934
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kadınların hayatımızdaki yeri her zaman çok ayrı ve özel olmuştur. Kimi zaman bir sevgili ya da bir eş olurken kimi zaman değeri ölçülemeyecek bir annedir. Tüm kadınların sahip olduğu değeri onlara hissettirebilmek çok önemlidir. Bunun ise en güzel ve en özel yolu çok şık bir pırlanta kolye olacaktır.

Pırlanta taşlar her zaman çok özel ve değerli olmuştur. Bu taşlardan üretilen tüm takı koleksiyonları her kadının hayallerini süslemektedir. Her zaman şık ve göz alıcı olmayı seven kadınların yanında, sade ancak kaliteli bir yaşam tarzını tercih eden kadınlar için de pırlanta taşlar vazgeçilmez olacaktır.

Emel pırlanta sayesinde bugün binlerce kadın gündelik yaşamlarında da pırlanta kolye modellerini kullanabiliyor.  Sunulan farklı ve özel tasarımlar gündelik yaşamın koşturmasına ve sadeliğine uygun şekilde hazırlanabiliyor. Ve gündelik yaşamında dahi ben özelim diye düşünen tüm kadınlar bu eşsiz kolye modellerini tercih ederek değerlerine değer katıyor.

Özel günlerde şıklık yarışı kadınlar için başka bir değer oluyor. Her zaman en şık ve göz alıcı olmak için o özel günlere hazırlanan kadınlar pırlanta kolye modelleri ile yarışa bir adım önde başlıyor.

Emel pırlanta koleksiyonlarında birbirinden farklı ve özel pırlanta kolye modelleri bulunuyor.   Pırlanta tektaş kolye modelleri en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Tektaşın büyüsüne kendini kaptırmış olan tüm kadınlar bu eşsiz ürünlerden vazgeçemiyor. Pırlanta kolyelerin insanlar üzerinde yaratmış olduğu unutulmaz etki gerçekten görülmeye değer.

Elmasın muhteşem büyüsüne sizde kapılacaksınız

Emel pırlanta koleksiyonlarında satışa sunulan elmas kolye modellerinin muhteşem ve unutulmaz bir etkisi var. Elmas gibi çok değerli bir taşın pırlanta taşlar ile bezenmesi ile ortaya göz alıcı kolye modelleri çıkıyor.

Sizlerde Emel pırlanta bünyesinde hazırlanmış olan tüm kolye modellerine göz atabilirsiniz. Bunun için Emel pırlanta mağazalarını ya da online alışveriş sitesini tercih edebilirsiniz. Tüm pırlanta modellere dair sorularınız varsa bunun için 0538 852 68 00 numaralı Whatsapp destek hattını kullanabilirsiniz. Tüm https://www.emelpirlanta.com/  müşteri danışmanları sizlere hizmet vermekten zevk duyacaktır.