DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Wesse Saat

Wesse Saat
A+
A-
velux

Diğer isim yapmış markalara göre çok daha ekonomik fiyatlara ulaşabileceğiz Wesse saat modelleri bayanlar için farklı bir çok tasarım da içermekte. Diğer markalarda bulamayacağınız kadar çeşitli tasarım içeren marka da özellikle bayanlar için çok daha fazla seçenek bulunmakta. Zor koşullara uyum sağlayan sportif modellerinin kordonu dayanıklı plastikten üretilmektedir. İş gezileri ve ciddi ziyaretler için şık tasarımlar da bulunan markanın model koleksiyonun da farklı renk seçenekleri de mevcut. Genellikle açık ton veya metalik renkleri tercih eden marka sportif bir tarzı şıklıkla birleştirerek müşterilerine eşsiz bir deneyim sunmakta.

Wesse Saat Tercihleri

Genel olarak zarif ve kompak tasarımları tercih eden markanın koleksiyonunda farklı renk seçenekleri mevcut. Kordon yapısı olarak ince tasarımları tercih eden Wesse saat markası kullanıcılar için zarif ve narin tasarımları sportif tasarımlar ile harmanlayarak kullanıyor. Çocuklar için de farklı modeller barındıran markanın her kullanıcıya hitap eden tasarımları mevcut. Bu farklı model saatlere göz gezdirmek isterseniz https://www.gunduzsaat.com.tr/wesse-saat adlı linkten ulaşabilirsiniz.

Bodrum Ev Emlak