DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Yeni Nesil Zayıflama; Online Takipli Diyet

Yeni Nesil Zayıflama; Online Takipli Diyet
29.08.2020
497
A+
A-

Gelişen internet teknolojisi sayesinde artık yerimizden kalkmadan birçok işimizi yapabiliyor ve böylece vaktimizden tasarruf ediyoruz. Kilo verme sürecinde de diyetisyeninize danışmak için günlerce bir sonraki randevunuzu beklemek ya da randevunuza yetişmek için vakit ve çaba harcamak sizi diyet yapma konusunda isteksizliğe itiyor olabilir. Son zamanlarda oldukça popüler olan online diyet tam da bu durumu ortadan kaldırmaya yarıyor. Belirli bir mekan ya da zaman sınırlaması olmayan diyetisyen desteği online diyet olarak adlandırılıyor. Evinizde, iş yerinizde, tatilde, yolda ya da herhangi bir iş arasında diyetisyeninizle görüşebilir ve diyetinizin gidişatını kontrol altında tutabilirsiniz. Diyetisyeninizin her an yanınızda olduğunu bilmek sizi diyet yapma konusunda motive tutar. Böylece beslenme tarzınızı kalıcı olarak değiştirebilir ve yedikleriniz konusunda kendinizi daha rahat kontrol edebilirsiniz.

Uzaktan Online Diyet Nasıl Yapılır

Uzaktan Online Diyet Nasıl Yapılır?

Peki bu sayısız faydalarıyla sıklıkla tercih edilen online diyet nasıl yapılır?

Yolladığınız saç teli üzerinden bir genetik testi yapılır. Yapılan bu test sonucunda alerjiler, vitamin ve mineral eksiklikleri, hassasiyetleriniz, yatkınlıklarınız, organlarınızın durumu gibi kilo vermenizin önündeki her bir engel ortaya konur. Daha sonra tamamen size özel olacak şekilde bir beslenme programı çıkarılır. Uzaktan diyet yöntemi sayesinde nerde olursanız olun diyetinizle ilgili her konuyu diyetisyeninize iletebilirsiniz. Öğünlerinizin fotoğrafını, tartı sonucunuzu fotoğraf şeklinde whatsapptan diyetisyeninize göndererek sizi daha kolay takip etmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra motivasyonunuzu kaybettiğinizde destek alabilir, kafanıza takılan bir durumu sorabilir ya da öğünlerinizle ilgili tarif önerileri alabilirsiniz. Anlık yapılan bildirimler sayesinde de her zaman kendinizi motive hissedersiniz. Her hafta gönderdiğiniz tartı sonucuna göre diyet listenizde değişiklikler yapılır ve böylece diyetinizin başarıya ulaşması sağlanır.

İstediğiniz kiloya sahip olmak

İstediğiniz kiloya sahip olmak için önemli olan diyetinizi uzun süre yapabilmek ve beslenme tarzınızı değiştirebilmektir. Sağlıksız ve fazla kalorili yiyecekler yerine hem lezzetli hem de düşük kalorili besinleri tüketerek günden güne hem kilo verebilir hem de sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.diyetio.com/online-diyet/

Aktur tatil sitesi