DOLAR
32,3407
EURO
35,1132
ALTIN
2.239,20
BIST
8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
15°C
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
13°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

Anne kız Balkan Şampiyonası’ndan 8 altın madalya ile Bodrum’a döndü

Anne kız Balkan Şampiyonası’ndan 8 altın madalya ile Bodrum’a döndü
Bodrum Ev Emlak

Arnavutluk’ta düzenlenen Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Bodrum’dan katılan 83 yaşındaki Fehime Özkan ve kızı 55 yaşındaki Fatma Özkan Anter 3 günde sekiz branşta yarıştı. Tüm branşlarda birinci olarak altın madalya alan atletlerin kırdığı iki Balkan rekoru rüzgar ölçüm aletinin olmaması nedeniyle kabul edilmedi.

Arnavutluk’un Korca kentinde 17-19 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenen ve 12 ülkeden 650 sporcunun katıldığı 30. Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası Skenderia Stadyumu’nda yapıldı. Yarışmalara Milli takım  adına Bodrum’dan katılan İzmir masterları Atletizm Kulübü’nde lisanslı olarak atletizm yapan 83 yaşındaki 2 çocuk 5 torun sahibi Fehime Özkan ile kızı 2 çocuk annesi Fatma Özkan Anter 3 gün içerisinde 8 yarışmaya katıldı.

Anne kız Balkan Şampiyonası’ndan 8 altın madalya ile Bodrum’a döndü

3 GÜNDE SEKİZ BİRİNCİLİK

Fehime Özkan 100, 200 ve 400 metrelerde birinci olurken Fatma Özkan Anter ise 100-200-400, 4x100metre ve Balkan Bayrak yarışmalarında türkiye’yi temsil etti, 5 yarışmadada birinci olarak altın madalya kazandı. Anter7ın 100 ve 200 metrelerde kırdığı Balkan ve Türkiye rekorları organizasyon bozukluğu nedeniyle getirilmeyen rüzgar ölçüm aleti nedeniyle rakor olarak tescil edilmedi. Anter ve Milli takım Kafilesi yöneticisi Ercan Özkan duruma tepki gösterdi.

Yarışmalara 5  bin metrede katılan Yaşar Anter ise bazı atletlerin eksik tur koşması nedeniyle yarışmayı 4. Bitirdi, yapılan itirazlar sonuç vermedi.

Anne kız Balkan Şampiyonası’ndan 8 altın madalya ile Bodrum’a döndü

ULUSLAR ARASI SKANDAL YAŞANDI

Yönetici Ercan Özkan Aslında uluslar arası bir skandala imza atıldı. Olay olmasın diye zorunlu olarak yarışmalara devam ettik. Çünkü başta saha ölçüleri yanlıştı, onları biz düzelttik, hakemler yetersizdi, sahada toplantıda bir su bile vermediler. Bazı yarışların startı düdükle verildi. En basit bir rüzgar ölçüm aleti olmadığı için kısa mesafelerde ve atlamalar branşlarında atletlerimizin kırdığı balkan rekorları kabul edilmedi, Arnavutluk’un bu yarışmadan bir yıl önceden haberi vardı ancak hiçbir hazırlık yapılmadığı ortaya çıktı. Yarışmalar sona erdi, hala ülkelerin madalya sıralaması şu saate kadar açıklanmandı, yarışların online sitesi ise kapatıldı” diye konuştu.

Bodrum Ev Emlak