DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Ardahanlı kadın üreticiler Muğla’daki süt üretim merkezlerini gezdi

MUĞLA (AA) – Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen “Süte Değer Katan Kadınlar” projesi kapsamında Ardahan’dan gelen kadın yetiştiriciler, Muğla’da süt işletmelerini gezerek tecrübe edindi.İl Müdür Vekili Muhammed Sevinç ve şube müdürleri…

Ardahanlı kadın üreticiler Muğla’daki süt üretim merkezlerini gezdi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen “Süte Değer Katan Kadınlar” projesi kapsamında Ardahan’dan gelen kadın yetiştiriciler, Muğla’da süt işletmelerini gezerek tecrübe edindi.

İl Müdür Vekili Muhammed Sevinç ve şube müdürleri tarafından karşılanan kadın yetiştiriciler, Muğla tarımı ve kadın üreticilerle ilgili proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fethiye ve Milas ilçelerindeki süt işletmelerine düzenlenen teknik gezide kadın üreticiler, işletmelerdeki son teknolojiyle yetiştiriciliği yerinde görme imkanı buldu.

Muğla Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Muhammet Sevinç, Ardahan’dan gelen kadın üreticileri Muğla’da misafir etmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Sevinç, düzenlenen teknik gezilerle üreticilerin modern teknolojiyi kullanan ve üretim yapan hayvancılık işletmeleri yerinde görme imkanı bulduklarını dile getirdi.

Kadın üreticilerden Yeşim Fatma Sarıkaya, hayallerini kurduğu çiftliği Muğla’da gördüğünü ve çok mutlu olduğunu belirterek, teknik gezi ile çok şey öğrendiklerini ifade etti.

 

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,