DOLAR
32,3802
EURO
34,7505
ALTIN
2.409,99
BIST
10.098,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Dizi Oyuncusu Merve Kayaalp Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde evinde trajik bir şekilde hayatını kaybeden dizi oyuncusu Merve Kayaalp, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Kayaalp, pek çok dizi ve reklam filminde rol almıştı.

Dizi Oyuncusu Merve Kayaalp Son Yolculuğuna Uğurlandı
A+
A-
velux

Dizi Oyuncusu Merve Kayaalp Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dizi oyuncusu Merve Kayaalp, Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşadığı evde tabanca ile vurulmuş halde bulunduktan sonra hayatını kaybetti. Acılı ailesi ve sevenleri, Kayaalp’in cenazesini Muğla Adli Tıp Kurumu’ndan alarak Dalaman Altıntas Mahallesi Gazi Bulvarı’ndaki baba evine getirdi.

Kayaalp için Dalaman Merkez Camisinde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Ardından, Killik mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Kayaalp’in ailesinin yanı sıra yakınları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Merve Kayaalp, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuş, Sakarya Fırat, Küçük Kıyamet, Düşler ve Umutlar, Elif, Şeref Meselesi, Savaşçı gibi dizilerde önemli rollerle seyirci karşısına çıkmıştı. Ayrıca bazı reklam filmlerinde de yer almıştı.

Bodrum Ev Emlak