DOLAR
32,4919
EURO
34,7350
ALTIN
2.489,38
BIST
9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Engelliler Sağlık Vakfı 8. Sanat Çalıştayı sergi ile sona erdi

Engelliler Sağlık Vakfı 8. Sanat Çalıştayı sergi ile sona erdi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

8. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı’nda üretilen ürünler Cuma günü Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyelerinde düzenlenen kokteyl ile sanatseverlerle buluştu.

Bu sene Çalıştay konusu olarak “hazır bisküvi tabaklar üzerine sıraltı dekor, tekstil malzemeler üstüne (çanta, tişört, Amerikan servis, runner) linol, ahşap baskı ve mozaik uygulamaları” seçildi. Farklı tasarımlar geliştirilebilmesi ve engelli bireylerin sanata dair vizyonlarının genişletilmesi amaçlanan çalıştayda, seramik, tekstil tasarım, grafik tasarım ve özgün baskı ve mozaik alanlarında çalışan deneyimli akademisyen ve sanatçılar yer aldı.

Engelliler Sağlık Vakfı 8. Sanat Çalıştayı sergi ile sona erdi

Çalıştayın ilk günü Dilek Ağacı Otel’de katılımcı akademisyen ve sanaçıtılar için bir açılış gecesi düzenlendi, ikinci günü Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı organizasyonda üretilen eserleri görmek üzere çalıştayı ziyaret etti, üçüncü günü TÜMATA  “Türk musikisini araştırma ve tanıtma” grubu bir dinleti ile organizasyona renk kattı, son gün ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dekanı Prof. Ali Osman Gündoğan “Felsefe ve Sanat” konulu söyleşisiyle katıldı.

Engelliler Sağlık Vakfı 8. Sanat Çalıştayı sergi ile sona erdi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden akademisyenler, seramik, mozaik ve tekstil sanatçıların katıldığı çalıştayda öğrenciler, gönüllüler, ve asistanların destekleri ve özverili çalışmaları sonucunda ortaya çıkan eserler sergide beğeniye sunuldu. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen sergiye Meclis Üyesi Emel Çakaloğlu, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan ve Savcı Fatma Atasoy Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığından Hüseyin İzmir, Bodrum Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünden Psikolog Oya Olungan, Seramik Atölyemizin bugünkü başarısında emeği geçen Erkan Dülgeroğlu’nun kızı, vakıf destekçimiz Aslı Dülgeroğlu katıldı.

Aktur tatil sitesi