DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!
A+
A-

Kış dekorasyonu sanıldığı kadar zor değil! Soğuk kış günlerinde birkaç kolay adımla evde daha sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz.

Dışarı çıkmanın zor olduğu, evde daha çok vakit geçirilen bu mevsimde, huzurlu ve sıcak bir ortam yaratabilirsiniz. Battaniyeler, rengarenk kilimler, kozalaklar ve kokinalarla evinizi muhteşem bir şekilde dekore edebilirsiniz.

İşte 5 keyifli adımda evinizi kışa hazırlamanın kolay yolu…

1. Yumuşak kumaş ve battaniyeler

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Soğuk kış günlerinin kurtarıcısı olan battaniyeler ve yumuşak kumaşlarda birçok seçeneğiniz var. Özellikle son yıllarda sıkça tercih edilen diz battaniyeleri, ısıtmanın yanı sıra hoş bir dekor objesi olarak da evlerde yerini alıyor. Bu yumuşacık pamuklu battaniyeler, kışın vazgeçilmezlerinden biri. Diğer yandan yumuşak, rengarenk ya da örgü kırlentler kışın vazgeçilmezlerindendir. Kırlent seçimi yaparken mobilyanızı da göz önünde bulundurmayı unutmayın!

2. Ahşabın sıcaklığı

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Kışın elementi kesinlikle ahşaptır! Ahşabın sıcaklığı kışın soğuk günlerinde hemen evinizi saracaktır… Kullanışlı ve rahat olan ahşap, görünüm olarak da evinizin ortamına güzel bir hava katacaktır. Evinizde ahşaba masa, sehpa, sandalye, ayna, raf, TV ünitesi ya da farklı bir şekilde yer verebilirsiniz.

3. Halı ve kilimler geri dönüyor

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Halı ve kilimler kış aylarının gelmesiyle birlikte yeniden evlerde yerini alıyor. Rengârenk halı ya da kilimler evinize farklı bir hava katarken, yünlü ürünlerle ortamın sıcaklığını da artırabilirsiniz.

4. Doğal aksesuarlarla dekorasyon

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Kış dekorasyonu için vazgeçilmez olan şeylerden biri de kozalak ve kokinalardır… Kozalakları isterseniz spreyle boyayabilir isterseniz de olduğu gibi bir sepetin içinde masanızda ya da kapı süsünde kullanabilirsiniz.

Kış aylarında yetişen ve yılbaşı çiçeği olarak da bilinen kokinalar da evinize renk katacaktır. Bakımı kolay olan ve sürekli sulama gerektirmeyen kokinaları vazo içinde olduğu gibi kapı süsü olarak da kullanabilirsiniz. Bakımı zahmetsiz olan kokina rengiyle de evinize canlılık katacaktır.

5. Şamdan ve mumluk

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

Şamdan ve mumluklar kışın evinizde sıcak bir ortam oluşturmanız için size yardımcı olacaktır. Şamdanlar daha klasik evlerin tercihi olurken, farklı renk ve şekillerdeki mumluklar evi daha rahat olanlar için vazgeçilmez olacaktır.

velux