DOLAR
32,2587
EURO
34,7780
ALTIN
2.407,36
BIST
10.330,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Galatasaray İstanbul’da ‘Şeytan’ avında! Kazanırsak Avrupa garanti…

Galatasaray Manchester United karşısında kazanırsa puanını 7’ye çıkaracak ve deplasmanda 3-2 yendiği İngiliz rakibi ile farkı 4 puana çıkarıp en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koyacak.

Galatasaray İstanbul’da ‘Şeytan’ avında! Kazanırsak Avrupa garanti…
A+
A-
velux

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bugün Manchester United’ı ağırlayacak. İspanyol hakemlerin yöneteceği karşılaşma, her açıdan büyük önem taşıyor. Cimbom; Bayern’in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Kopenhag’ın ardından 3. sırada. ManU ise 1 galibiyet ve 3 puanla son sırada. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa’da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

FARKI 4 PUANA ÇIKARACAK

Aslan kazanırsa puanını 7’ye çıkaracak ve İngiltere’de 3-2 yendiği Kırmızı Şeytanlar ile farkı 4 puana çıkarıp en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koyacak. Galatasaray-Manchester United müsabakasını 50 binin üzerinde taraftar izleyecek. Bu sezon iç saha maçlarında 40 bin seyircinin altına düşmeyen sarı-kırmızılılar İngilizlerin deyimiyle stadı ‘cehenneme’ çevirecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Sarı-kırmızılılar, Manchester United maçı öncesi A Grubu’nda 4 maç sonunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Galatasaray’ın bulunduğu A Grubu’nda Bayern Münih lider olarak çıkmayı garantiledi. Alman devi, 4 maçta 12 puan topladı. İkinci sırada bulunan Kopenhag ve temsilcimiz Galatasaray’ın 4’er puanı bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor.

İkinci sırada bulunan Kopenhag ve temsilcimiz Galatasaray’ın 4’er puanı bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester United karşısında galip gelir, Kopenhag da Bayern Münih maçında kaybederse Galatasaray’a Kopenhag ile deplasmanda oynayacağı maçta üst tur için 1 puan yeterli olacak.

polat-galle