DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

İsrailli ünlü yapımcı Gazze’de Hamas’la savaşta öldü

Netflix’te yayınlanan Fauda isimli dizinin yapımcılarından Matan Meir’in Gazze’de yaşamını yitirdiği duyuruldu.

İsrailli ünlü yapımcı Gazze’de Hamas’la savaşta öldü
A+
A-
polat-galle

7 Ekim’den beri İsrail ile Hamas arasındaki savaş devam ederken, İsrail ordusunun Filistin’deki sivil halka sert saldırıları sürüyor…

Gazze’ye kara operasyonları düzenleyen İsrail’de cepheye gönderilen Netflix dizisi Fauda’nın yönetici yapımcılarından Matan Meir’in Gazze’de yaşamını yitirdiği duyuruldu.

İsrail’in 551. Tugayı’nın 697. Taburu’nda yedek subay olarak görev yapan ve dizinin ekibinde yer alan Meir’in, dizinin resmi X sosyal medya hesabında “çatışmada öldüğü” duyuruldu. Meir’in ölümüyle ilgili herhangi bir ayrıntı verilmedi.

Hesaptan yapılan paylaşımda, “Fauda ailesi üyelerimizden Matan Meir’in Gazze’de çatışmada öldürüldüğünü paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Matan ekibin ayrılmaz bir üyesiydi. Oyuncularımız ve ekibimiz bu trajik kayıptan dolayı çok üzgün. Matan’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhu huzur içinde yatsın” denildi.

Dizi, İsrail Savunma Kuvvetleri Mista’arvim biriminde bir komutan olan Doron ve ekibinin hikayesini anlatıyor. Dizi bazı kesimler tarafından İsrail-Filistin çatışmasını “akladığı” ve Gazze yaşamının doğru olmayan bir resmini çizdiği gerekçesiyle eleştiriliyor.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: ,