DOLAR
32,2564
EURO
34,7121
ALTIN
2.404,08
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C

Kalite, Estetik ve Konforu Buluşturan Çift Kişilik Battaniye Ürünleri

Kalite, Estetik ve Konforu Buluşturan Çift Kişilik Battaniye Ürünleri
A+
A-
velux

Çift kişilik battaniye, havaların soğuması ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Uyku sırasında, sevdiklerinizle sohbet ederken, kitap okurken ya da film ve dizi izlerken en iyi eşlikçiniz olabilecek çift kişilik battaniye, size huzurlu ve sıcacık bir ambiyans vadeder. Yumuşak dokusu ve birbirinden çeşitli tasarımları ile konfor ve şıklığı bir arada sunan Yataş Bedding çift kişilik battaniye modelleri, herkesin ihtiyacına hitap eden seçenekler sunar.

Kalite, Estetik ve Konforu Buluşturan Çift Kişilik Battaniye Ürünleri

Konforlu Kullanım Estetik Görünüm: Çift Kişilik Battaniye

Yüksek kalite standartlarında üretimi gerçekleştirilen Yataş Bedding çift kişilik battaniye çeşitleri, konforlu ve uzun ömürlü bir kullanım gerçekleştirmenizi sağlar. Bununla birlikte, farklı renk ve desen çeşitlerinin yer aldığı estetik görünümlü tasarımları ile yatak odalarınızda elde etmek istediğiniz atmosferi yakalamanıza yardımcı olur. Dekorasyonunuzu destekleyecek renk seçenekleri ile uyumlu bir görünüme de kapı aralayabilirsiniz.

 

Yataş Bedding, her zevke uyum sağlayabilecek çift kişilik battaniye modellerini, siz ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamak için tasarlar. Size de konforu ve şıklığı sevdikleriniz ile birlikte en iyi şekilde deneyimlemek kalır.

Tarzınızı Evinize Yansıtabileceğiniz Yataş Çift Kişilik Battaniye Modelleri

Tarzınızı en iyi şekilde evinize yansıtabileceğiniz Meave çift kişilik battaniye, şık kabartma desenlerinin oluşturduğu görünüm ile kalbinizi fethederken, yumuşacık dokusu ile de konfor sağlar. Gri, gül kurusu, kül moru, vişne, şampanya, kiremit, hardal, petrol yeşili ve kum beji olmak üzere 9 farklı renk seçeneği ile yatak odanızda isteğinize uygun bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur.

 

Olenna çift kişilik battaniye model seçeneği, uzun tüylü dokuması sayesinde oluşan yumuşacık dokusu ile fark yaratır. Dayanıklı dokuma ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlayan model, günlük kullanım için uygun bir şekilde tasarlanır. Olenna, antrasit, ekru, petrol, bej, pudra, adaçayı, safran, kül moru ve açık gri renk seçenekleri ile evinizdeki dekorasyon ile uyum sağlar.

 

Holly modeli ise uzun tüylü dokusu ile ekstra yumuşaklık sağlayarak konforun en sıcak halini evinize taşır. Sıcak ve rahat bir etki yaratması sayesinde yüksek konforlu bir kullanım deneyimi yaşatır. Kiremit, ekru, pudra, şampanya, mint, gri, haki, antrasit ve kül moru gibi renk alternatifleri ile dekorasyonunuza etkileyici bir dokunuş katar.

Çift Kişilik Battaniye Modelleri Yataş Kalitesi ile Karşınızda! 

Çift kişilik battaniye fiyatları, çeşitli sebeplere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Çift kişilik battaniye ölçüleri, üretimde kullanılan malzeme çeşitleri, renk, desen ve de marka gibi pek çok etken ürünlerdeki fiyat değişikliğinin sebepleri arasında yer alır. Bu noktada uygun bir tercihte bulunmak ve kaliteli bir alışveriş deneyimi gerçekleştirmek için iyi bir ürün araştırması yapılması gerekir.

 

Yataş Bedding, çift kişilik battaniye arayışınızda sizin için en uygun olabilecek seçenekleri keşfetme imkanı sunar. Siz de Yataş Bedding’e göz atabilir, ihtiyacınız olan tüm ürünleri güvenle sepetinize ekleyebilirsiniz. Birbirinden kaliteli Yataş Bedding ürünlerine hızlı ve güvenilir bir şekilde sahip olmanın keyfine varabilirsiniz.

Kalite, Estetik ve Konforu Buluşturan Çift Kişilik Battaniye Ürünleri Kalite, Estetik ve Konforu Buluşturan Çift Kişilik Battaniye Ürünleri

Bodrum Ev Emlak