DOLAR
32,5975
EURO
34,7931
ALTIN
2.498,37
BIST
9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

KENAN DOĞULU SEVENLERİ İLE BULUŞTU

KENAN DOĞULU SEVENLERİ İLE BULUŞTU
velux

Türk Pop müziğinin usta ismi Kenan Doğulu, Caresse Bodrum’da canlı performansı ile unutulmaz bir gün batımına imza attı.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, Türkiye’nin duayen ve efsanevi müzisyeni Kenan Doğulu’yu konuk etti. “Ken on the Beach” projesi ile Caresse Bodrum’un çok geniş bir alana yayılan muhteşem Karaada manzaralı yaşam katının terasında aile ve dost ortamına misafir olan Kenan Doğulu canlı performansı ile özlenen şarkılarını söyledi.

Sosyal mesafeye uygun bir şekilde canlı müzik deneyimini bu yaz başında ilk başlatanlardan olan Doğulu, izole ve titizlikle organize edilmiş sürpriz “Ken on the Beach” projesi ile Caresse Bodrum’un göz alıcı manzarasına karşı dostları ile buluştu.

Caresse Bodrum’un misafirleri aynı zamanda kendi oda ve özel teraslarından da konseri keyifle izleyebildiler.

Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan ve Hakan Büyükhanlı’nın ev sahipliğinde yapılan buluşmaya iş, sanat ve cemiyet dünyasından Oleksandr-Marina Yaroslavsky, Derin Mermerci, Burcu Esmersoy, Hacı Sabancı-Nazlı Kayı, Seda Sayan, İhsan-Suzan Küçükünsal, Berrin Ak, Tuğçe Eyilik, Didem-İzzet Antebi ve Diana Ahadpour gibi isimler katıldı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen konsere Caresse Bodrum’a özel bir klasik haline gelen “Yazmışsa Bozmak Olmaz” şarkısıyla başlayan sanatçı, “Kandırdım”, “Tencere Kapak”, “Vay Be” ve “Yosun” gibi müzik hayatının en sevilen hitlerini seslendirdi. Kapanışı “Tutamıyorum Zamanı” şarkısıyla yapan sanatçı yoğun ilgi üzerine iki kez bis yaptı.

Unutulmayacak bir performans sergileyen Doğulu, davetliler arasında olan Seda Sayan’ı da sahneye davet etti. Kenan Doğulu, Seda Sayan ile birlikte “Ah Geceler” şarkısını programın sonunda seslendirdi.

Akşamüstü bir plaj şıklığı içerisinde olan misafirler için özel olarak hazırlanan Caresse Bodrum maskeleri de misafirlerden tam not aldı. Sonrasında Buddha-Bar Beach de yemeklerine devam eden konuklar unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Caresse Bodrum, büyüleyici manzarası ile nefesleri keserken, sahne ve mekan tasarımı otelin içi mimarı Onur Özgül ve bohem şık konsept uygulaması da makrome tasarımcısı Lale Şerif tarafından yapıldı.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum hakkında :

Condé Nast Traveler Okuyucuların Tercihi Ödülleri kazananları içerisinde; 2016 ve 2017 yıllarında art arda Avrupa‘nın En İyi Resort Oteli Ödülü‘nün sahibi olan ve 2019 yılında da Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer alarak ilk 20’ye giren Caresse Bodrum misafirlerini bekliyor. Caresse Bodrum, bu yaz premium oda servis ve hizmetleri, kendine ait plajı, kişiye özel kullanım fırsatı yaratan misafir ve gruplarına ait özel iskeleleri, kısa ve uzun dönem özel havuzlu villa, rezidans, otel oda ve tekne kiralama opsiyonları ile fark yaratıyor. Özel servis ve bağlama imkanları ile tekne ve yatların uğrak noktası da olan Caresse Bodrum, sevdikleri ile izole bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini büyüleyici güzellikteki ortamında ağırlamanın yanı sıra tekneleri ile özel koylarda da ağırlama şansına sahip bulunuyor.

Bodrum Ev Emlak