DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Meclis’te muhalefetten Erdoğan’a protesto

Muhalefet parti milletvekilleri, yemin etmek için Meclis’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayağa kalkmayarak protesto etti.

Meclis’te muhalefetten Erdoğan’a protesto
A+
A-
polat-galle

Milletvekili genel seçimine ilişkin kesin sonuçların ilan edilmesinin ardından TBMM Genel Kurulu, Meclis İçtüzüğü’ne göre saat 14.00’te çağrısız toplandı. “En yaşlı üye” sıfatıyla Devlet Bahçeli’nin yönettiği toplantıda milletvekilleri şehirlerin alfabetik sırasına göre tek tek kürsüye gelerek yemin ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 28. Dönem Milletvekili Andiçme Töreni dolayısıyla TBMM’ye geldi. Erdoğan’ı Meclis’te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Bahçeli ile birlikte Meclis Şeref Holü’ne geçti. Sonrasında ise Erdoğan, Genel Kurul’a geçerek kendisine ayrılan locadan yemin törenini takip etti.

Bu esnada aynı loca da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bulunuyordu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın locaya girişinde ayağa kalkmadı. Erdoğan ise Genel Kurul’daki milletvekillerini selamladı. Bu sırada CHP, İYİ Parti ve HDP’li milletvekilleri de ayağa kalkmayarak Erdoğan’ı protesto etti. (HABER MERKEZİ)

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: