DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Modern ve Ekonomik: Yeni Trend Konteyner Evlere İlgi Artı

Modern ve Ekonomik: Yeni Trend Konteyner Evlere İlgi Artı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Pandemiden dolayı insanların içe kapandığını ve minimalist yaşamayı tercih etmeye başladıklarını anlatan Karmod, “İnsanların Hayalimde Köyüne, Bahçesine, Arsama Ev Yaptırmak İstiyorum Diyenlere konteyner evleri tavsiye ediyoruz.

Konteyner Evler çeşitli amaçlarla günümüzde kullanılmaktadır. Taşımacılıktan barınmaya kadar her sektör içerisinde konteynerler aktif bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Boyutlar, istenilen düzeye uygun olarak üretilebilmektedir. Nakliye konteynerleri çok eski yıllardan beri taşımacılıkta yer almaktadır. Ağır ve sayısal olarak çok olan ürünler, konteynerler sayesinde uçak, gemi veya tırlar ile dünyanın her yerine taşınmaktadır. Taşımacılıkla birlikte yaşam alanları için bu prefabrik yapılar kullanılıyordu. Son dönemlerde ise bu yapılar, getirdiği birçok avantajdan dolayı popülerlik kazanmıştır. İnsanların birçok ihtiyacı noktasında konteyner yapılar yardımcı olabilmektedir. Mobil tuvalet, ofis, kulübe veyahut mobil tuvaletler için prefabrik birçok yapı bulunmaktadır. Özellikle şantiyeler içerisinde bu yapılar sıklıkla tercih edilmektedir.

Karmod Konteyner firması olarak 1986 yılından beri bu sektör içerisinde aktif olarak insanlara hizmet vermekteyiz. Müşterilerin memnuniyetini ve mutluluğunu her zaman ön plana koyarak yaptığımız çalışmaları günümüzün teknolojisi ve mimarisine uygun bir şekilde yürütmekteyiz. Yalnızca müşterilerimizin memnuniyetini düşünmekle kalmayıp içerisinde yaşadığımız çevreyi de üretimlerimizde dikkate almaktayız. Çevre dostu üretimlerimizle dünyamızı daha yaşanılır bir yer haline getirmeye yardımcı olmak istiyoruz. Konteyner ev yapıları kurulumu ve kullanımı açısından oldukça pratiktir. Bu pratiklik uygun fiyatlarla buluştuğunda insanların sıklıkla tercih edeceği bir ürün olarak yer almıştır. Yapılar, kişilere özel tasarımların da karşılanabildiği oldukça portatif ürünlerdir. İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize özel üretimler yapılabilmektedir.

Konteyner Ev Özellikleri

Prefabrik evler, sağladığı birçok imkan sayesinde insanların beğenisini toplamaktadır ve yeni nesil yapıların içerisinde önemli bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu ürünler özelinde bazı önyargılar bulunmaktadır. Geleneksel inşa edilmiş evlerin aksine hiçbir şekilde temel gerektirmemektedir. Bu durum insanlar arasında daha az güvenilir hissi verse de aksine prefabrik ev depreme oldukça dayanıklıdır. Doğru ve düzgün zemin hazırlandığında prefabrik yapı oldukça stabil olarak durabilmektedir. Fabrikalarda seri üretim halinde üretebilen bu yapılar, insan hatası payını neredeyse sıfıra indirmektir. Bu sebeple daha güvenilir bir yapı imkanı sağlamaktadır. Belirli standartlara sahip olan evler, milimetrik çalışmalar sonucunda üretilmektedir. Özellikle yapay zeka ve teknolojinin kullanıldığı bu üretimler insanlara güven saçmaktadır.

Konteyner ev maliyetleri diğer yapı üretim maliyetlerine göre oldukça makuldür. Özellikle isteklerinize verimli bir şekilde cevap verebilen üretim ağı sayesinde optimum maliyetlerle bu evlere sahip olabileceksiniz. Betonarme veyahut ahşap evlere bu ürünler daha ucuz fiyatlarla karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca insan gücünden daha az faydalanarak üretilen prefabrikler, bu sayede uygun fiyatları insanlara sunabilmektedir. Kullanılan malzemelerin ve içeriğin istediğiniz gibi ayarlanması da fiyatları dilediğinizce değiştirebilme imkanı sunacaktır. Firma olarak her bütçeye uygun ürünler üretmeye çalışmaktayız. Müşterilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olarak tasarlayabildiğimiz ürünlerle uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Hazır planlarımız sayesinde her üretimde ortaya çıkacak ekstra masrafları kısabilmekteyiz. Bu sayede müşteri dostu yapıları firmamızda bulabilmektesiniz.

Konteyner evler, diğer inşaat yapılarına göre çok daha hızlı bir şekilde üretilip kullanıma sunulabilmektedir. Bu sebeple de insanlar sıklıkla bu ürünlere başvurabilmektedirler. Eğer pek bir kişiselleştirme isteğiniz yoksa siparişinizden sonra 1-2 gün içerisinde yapıları sizlere ulaştırabilmekteyiz. Özellikle mobil tuvalet, kulübe vb. yapıları çok daha hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırabilmekteyiz. Eğer bazı özel tasarımları ortaya koymak isterseniz, üretim süreci bir nebze daha uzamaktadır. Her halükârda bu süre normal bir inşaat süresinden oldukça kısadır. Acil ihtiyaçlarınızda bu yapılar sizler için biçilmiş kaftandır. Öte yandan inşaat ile ilgilenmek istemiyorsanız prefabrik evlerden yardım alabilirsiniz. Yapıyı koyacağınız alana hızlı teslimatı firmamız sizler için sağlayacaklardır.

Konteyner yapılar, her ne kadar fabrikasyon bir üretime sahip olsa da müşterilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanabilmektedir. Bu yapılar için firmaya başvurduğunuzda, üretim başlamadan isteklerinizi iletmelisiniz. Bu istekler içinde birçok şey bulunabilmektedir. Ev içi tasarımlarından kullanılacak ürün çeşitliliğine kadar tüm noktalarda söz hakkınız bulunabilmektedir. Renk konusundan iç planlamaya kadar istediğiniz şekilde prefabrik ev tasarımı yapabilmektesiniz. Her ne kadar üretim bir standart dahilinde olsa da kişilerin isteklerine göre aşamalar tamamen şekillenebilmektedir. Tüm üretim ağı son model teknolojiler ve mimari optimizasyonlar kullanılarak oluşturulmuştur. Bu sayede günümüz dünyasına ayak uydurmuş modellere sahip olabileceksiniz. Yalnızca teknoloji konusunda değil tasarım konusunda da modern bir üretim olmaktadır.

Konteyner evler için çeşitli yalıtım çalışmaları yapılmaktadır. Bu konu müşteriler tarafından oldukça dikkat edilmektedir. Özellikle ısı yalıtımı, prefabrik evlerin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biridir. Hem yazın hem de kışın bu ısı yalıtımı enerji tasarrufu yapmanız sağlayacaktır. Özellikle arazi koşullarında, ısı yalıtımı insanların daha konforlu bir şekilde bu yapılardan yararlanmasını sağlar. Öte yandan ses yalıtımı da prefabrik yapıların vazgeçilmez bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Yazlık evlerde ve sık ev yerleşiminin olduğu bölgelerde prefabrik evleri tercih ettiğinizde ses yalıtımından yararlanmanız önemli olacaktır.

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik ev üretimi birçok yönden fayda getirdiği gibi maliyet açısından da diğer ikameleri ile karşılaştırıldığında tercih edilebilir gelmektedir. Özellikle zaman ve fiyat açısından yapılan değerlendirmelerde prefabrik evlerin kullanımı insanlar için bütçe dostu olacaktır. Bu yapıların fiyatlarını belirleyen birçok etmen bulunmaktadır. Prefabrik evlerin kişileştirilebilir olması fiyatların sabit bir şekilde kalmasını engellemektedir. Normal bir inşaat ile yapılan evlerle karşılaştırıldığında ise arada büyük bir fark bulunmaktadır. Avantaj ve dezavantaj değerlendirilmesi yapıldığında, prefabrik evlerin tercih edilmesi ön plana çıkmaktadır. Şantiye ve inşaatlarda kullanılan çeşitli yapılar daha az özelleştirmelere ihtiyaç duyduğu için fiyatları aşağı yukarı net bir şekilde belli olabilmektedir ancak prefabrik evler için aynı şeyleri söylemek zordur.

Prefabrik ev fiyatları, ilk olarak metrekare boyutlarına göre doğrudan değişiklik gösterecektir. Bu yapılar oldukça portatif oldukları için isterseniz kat çıkma imkanı sunmaktadır. Metrekare boyutu da bu portatif özelliğinden etkilenebilmektedir. Daha verimli alan kullanımı ve metrekare düşürmek bu sayede mümkün olabilmektedir. Fiyatları belirleyen bir diğer etken ise kullanılan malzeme kalitesidir. Fabrika üretiminde belirli malzemeler, firma tarafından doğrudan belirlenmektedir. Bu sebeple sizler bu kalite arasında seçim yapabilmektesiniz. Malzeme kalitesi yükseldikçe fiyat da artış gösterecektir. Öte yandan fiyatı etkileyen bir diğer madde ise iç tasarımda kullanılacak olan ürünlerdir. Bu durum tamamen müşteri tarafından belirleneceği için prefabrik ev fiyatlarını doğrudan etkileyebilmektedirler. Profesyonel kişilerden bu noktada yardım almalısınız. İç tasarımda isteklerinizi bu kişiler ile paylaşırsanız daha verimli bir şekilde prefabrik evlerden yararlanabileceksiniz.

 

velux