DOLAR
32,3106
EURO
34,7665
ALTIN
2.399,83
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Muğla Menteşe’de Alev Alan Otomobil, Trafik Polislerinin Müdahalesiyle Söndürüldü

Menteşe ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan bir otomobil, bölgede görev yapan trafik polislerinin yangın söndürme tüpleri ile müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda araç sürücüsü ve yanındaki çocuk hafif yaralandı.

Muğla Menteşe’de Alev Alan Otomobil, Trafik Polislerinin Müdahalesiyle Söndürüldü
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla Menteşe’de Alev Alan Otomobil, Trafik Polislerinin Müdahalesiyle Söndürüldü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan bir otomobil, bölgede görevli trafik polislerinin hızlı müdahalesi sayesinde söndürüldü.

Selma Kağanmetli’nin idaresindeki 48 EE 543 plakalı otomobil, Muğla-Yatağan kara yolundaki polis uygulama ve yol kontrol noktasına yakın bir konumda motor kısmından alev aldı. Araçtan dumanlar çıkarken, sürücü Selma Kağanmetli ve yanında bulunan 10 yaşındaki Yağız Kağanmetli otomobili hemen park ederek dışarıya çıktılar. İtfaiyeye haber verilmesine rağmen yangını ilk olarak kontrol noktasında bulunan trafik polisleri, yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Bölgeye sonradan ulaşan itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması gerçekleştirdi. Sürücü Kağanmetli ve Yağız Kağanmetli hafif şekilde yaralandı.

polat-galle