DOLAR
32,1977
EURO
35,0623
ALTIN
2.505,47
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

Radisson yeni markasıyla İstanbul’da

Radisson yeni markasıyla İstanbul’da
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Radisson Individuals, İstanbul tarihi yarımadasındaki ilk oteliyle Türkiye’de…

Radisson Otel Grubu, Türkiye’deki ilk Radisson Individuals oteli, Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals’ın açılışını duyurdu.

Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ve Kapalı Çarşı dahil olmak üzere, pek çok turistik mekâna yürüme mesafesinde olan otel, tarihi yarımadada yer alıyor.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals otelinin açılmasıyla Türkiye’ye beşinci Radisson Otel Grubu markasını kazandıran grup, ülke genelindeki portföyünü, operasyonda ve yapım aşamasında olan oteller ile birlikte 40’ın üzerine çıkarıyor.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals, 49 adet standart, premium ve suit odalarıyla konuklarına hizmet verecek.

Otelde konuklara hizmet veren iki restoran bulunuyor.

RAMSAY RANKOUSSI: OTEL SAYIMIZI 2023 İTİBARIYLA 50’NİN ÜZERİNE ÇIKARMAYI İSTİYORUZ

Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Radisson Otel Grubunun, Türkiye’deki ilk Radisson Individuals oteline ilişkin anlaşmayı imzalayarak otelin açılışını yapmasıyla birlikte Grubun Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmiş olduğunu açıklamaktan mutluluk duymaktayız. En yeni markamızla, bağımsız niteliğini korumayı amaçlayan ve zamanla grubun ana markaları arasında yer almayı isteyen, otel olarak kendi marka kimliklerini tesis etmiş ve hizmet puanı yüksek olan münferit oteller üzerinden hizmet vermeyi hedefliyoruz. Otel, Radisson Otel Grubunun global ağının avantajlarından ve Grubun ülkedeki güçlü varlığının getirilerinden yararlanacaktır. Türkiye’de, operasyonda olan veya yapım aşamasında çalışmaları devam eden otel sayısını 2023 itibarıyla 50’nin üzerine çıkarmayı ve aynı zamanda İstanbul’daki lider konumumuzu pekiştirmeyi istiyoruz. Ortaklarımıza bize duydukları güven ve gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.”

YILMAZ YILDIRIMLAR: TÜRKİYE EN POPÜLER ÜLKELER ARASINDA YER ALMAYI SÜRDÜRÜYOR

Radisson Otel Grubunun Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye’den Sorumlu Kıdemli Bölge Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, ise şunları kaydetti:

Tüm zorluklara rağmen, Türkiye her daim büyüme gösteren bir ülke olarak turizmde en popüler ülkeler arasında yer almayı sürdürüyor. Türkiye’deki ilk Radisson Individuals otelinin açılışı bizi gururlandırıyor, bu gelişmeyle birlikte tüm pazarda marka çeşitliliğimiz daha da zenginleşirken, İstanbul’da hâlihazırda yerleşik olarak varlık gösteren Radisson Otel Grubunun artık ne kadar iyi tanındığı da ortaya konulmuş oluyor. Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals ile konuklarımız, eski kentin merkezinde yeni ve çok özel bir mekâna kavuşmuş olacak.”

FIRAT GEDİKLİ: BÜYÜK BİR BAŞARI HİKÂYESİNE İMZA ATACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals Genel Müdürü Fırat Gedikli’nin ise konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

“Türkiye’deki ilk Radisson Individuals otelinin açılışı ile, Radisson Otel Grubuyla olan iş birliği çerçevesinde hepimizi heyecanlandıran bu projeyi duyurmak büyük bir mutluluk kaynağı. Radisson Otel Grubu, otelimizin kendi ağlarına hızla entegre olmasını destekleyen pragmatik bir yaklaşım sergilerken, bizler de Radisson isminden güç alarak gelecekte ortaklığımızı daha da büyütmek için sabırsızlanıyoruz. Rakipsiz lokasyonu, farkı hemen hissedilen mimari ve tarihsel dokusu ve Radisson Individuals markası sayesinde, Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals büyük bir başarı hikâyesine imza atacağına inancımız tam.”

RADISSON INDIVIDUALS MARKASI

Bağımsız otel sahiplerinin daha fazla markalaşma elde edebilmeleri ve tüketici güvenini kazanabilmeleri ihtiyacına cevaben, Radisson Otel Grubu, geçen yıl, Radisson Individuals markasının lansmanını gerçekleştirdi.

Yeni bir dönüşüm konsepti olarak yola çıkan marka, bağımsız otellere, yerel veya bölgesel zincirlere, global Radisson Otel Grubu platformunun bir parçası olma, Grubun uluslararası tanınmışlık ve tecrübesinden yararlanma, bununla birlikte kendi kimliklerini ve eşsiz niteliklerini koruma imkanı sunuyor.