DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Yumuşacık, parlak, elektriksiz saçlara nasıl sahip olacağınızı biliyor musunuz?

Süte batırmak İlk bakışta bu, garip bir yolu gibi görünebilir, ancak denemeye değer – sütteki protein her saçın yapısını daha güçlü hale getirecektir. Ilık taze sütü bir kaseye döküp tellerinizi 10 dakika kadar içinde bekletiyorsunuz. Saçınıza duş …

Yumuşacık, parlak, elektriksiz saçlara nasıl sahip olacağınızı biliyor musunuz?
A+
A-
polat-galle

Süte batırmak

İlk bakışta bu, garip bir yolu gibi görünebilir, ancak denemeye değer – sütteki protein her saçın yapısını daha güçlü hale getirecektir. Ilık taze sütü bir kaseye döküp tellerinizi 10 dakika kadar içinde bekletiyorsunuz. Saçınıza duş başlığı takın ve 30 dakika daha bekletin. Daha sonra saçlarınızı normal şampuanla yıkayıp kurumasını bekleyin. Kururken dikkatlice tarayın.

Doğal maske

Gerçekten işe yarayan doğal saç düzleştirme maskeleri için çeşitli tarifler vardır. Kullanım talimatları herkes için evrenseldir : Maskeyi saçınızda 30 – 60 dakika bekletip sonra durulayın.

Maskenin 1. Seçeneği: 240 ml tam yağlı süt veya hindistancevizi sütünü 1 yemek kaşığı balla karıştırın.

Maske seçeneği 2: 470 ml taze süte 1 yumurta ekleyin.

Maske seçeneği 3. : 240 ml Hindistan cevizi sütünü 5 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 3 yemek kaşığı mısır nişastasıyla karıştırın ve pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın.

Jelatin ile ev laminasyonu

Evde laminasyon prosedürünün haftada 1-2 kez yapılması tavsiye edilir , pratikte saçlar ilk seferden sonra pürüzsüz hale gelecektir. 1 yemek kaşığı jelatini 3 yemek kaşığı suyla dökün. Jelatin sıvıyı emdiğinde yarım yemek kaşığı balzamik sirke ekleyin. Maske saça kök bölgesini atlayarak uygulanmalı ve kafaya havluya sarılmış bir şekilde 40-60 dakika bekletilmelidir. Daha sonra saçlarınızı şampuanla yıkayıp kurumaya bırakıyorsunuz.

Sirkeyle durulama

Güzel saçlar için birçok halk tarifinde sirke bulunabilir. Parlaklık katar, yağlılığı giderir ve hatta saçları daha yumuşak hale getirir. Ağırlığını verir ve kabarmaya eğilimli olsa bile kusursuz bir şekilde pürüzsüz olmasını sağlar. 1 yemek kaşığı elma sirkesini çeyrek bardak sıcak suyla karıştırıp 20 dakika kadar bu şekilde beklettikten sonra yarım saat kadar saçınıza uyguluyorsunuz. Daha sonra saçlarınızı az miktarda şampuanla yıkayıp kurumaya bırakıyorsunuz.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: , , ,