DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Elbette Yazacağım !

velux

Bir aydır yazı yazmayınca ortalık sessizleşti biraz, veya bana öyle geliyor. Dün bir mesaj aldım” Senin sessizliğine alışkın değiliz” diyor ve sessizliğimin nedenini öğrenmek istiyordu.

Ses vermemek, bazen çok şey ifade edebiliyor.

Fırtına öncesi sessizlik gibi değerlendirebiliriz. Çok iddialı bir söz oldu, lakin iddialarımız olmalı ki bir şeyler üretebilelim.

Son bir yılda; yüz civarı yazı yazmışım konu belli, yerel yönetim. Yazdığım yazıda adı geçenlerden çok, goygoycuları rahatsız oldu nedense. Bazı goygoycular işi abartıp “Yazsın toplumda karşılığı yok nasıl olsa” söylemine kadar götürdü işi.

Lafa bak “Toplumda karşılığı yok”. Bırak istersen buna toplum karar versin.

“Yazdıkları yalan yanlış” diyemeyenler, toplumda yazılarımın karşılığı olup olmadığına umut bağlamışlar. Onlarda haklılar garipler ne yapsın.

Neden bir aydır yazmadığımı merak edenler için bu yazım.

Kimse rehavete kapılmasın yazmıyorum diye. Zaman zaman geriye dönüp bakmak gerekiyor, attığımız taş, ürküttüğümüz kuş misali.

Yaptığımız iş geniş kitlelere ulaşabiliyor mu ?

Yazılarım artık; yazınında ötesinde, ses ve görüntü olarak da medyada yer alacak. Bu nedenle sistem kurmak için biraz teknik çalışmaların içerisine girmek durumunda kaldım.

Çalışmalarım, sosyal medyadan bas tuşa, ver mehteri değil elbet. Küçük bir stüdyo kurarak haftalık değerlendirmeler, yazılarım üzerine yorumlar yapmayı, konuların daha anlaşılır olmasını sağlamayı düşünüyorum.

Bodrum için sözü olan herkese mikrofonlarımız açık olacak. Katkı sunmak isteyen, Bodrum sorunlarını içselleştiren, mahallesinin sorunlarını anlatmak isteyen, yapılan yanlışları görüntüleyip yayınlanmasını isteyen her bireyle, birlikte çalışacağız.

Yazmaya ara vermiş gibi görünme nedenim budur. İşin teknik alt yapısını oluşturmaya çalışıyorum. Çalışmalarımda destek sağlayan çok sayıda arkadaşıma teşekkür ederim.

İmece usulü yapıyoruz çalışmaları.

Bu nedenle; varlığıyla yokluğu arasında fark olmayan medya kuruluşları gibi değil, toplumun geniş katmanlarıyla birlikte olmayı hedefliyoruz.

Bakalım toplumda karşılığımız var mı yok mu ?

Yaşayıp göreceğiz.

Vesselam…

 

Yazarın Diğer Yazıları