DOLAR
32,5463
EURO
34,8430
ALTIN
2.435,06
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Haydi Bodrum, Bütün Eller Havaya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’li Belediyelerde asgari ücret 4 Bin 500 lira olacak demiş Kılıçdaroğlu’nun açıklaması ;

“CHP belediyelerinde, yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret yani asgari ücret 4500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun. Belediyelerimizle kara kış fonunu konuşacağız biz kuracağız o fonu. Yalnız değilsin sevgili halkım müsterih olun. Allah’ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor gelmekte olan.”

Kılıçdaroğlu CHP’li belediyelerde derken, belediyelere ait şirketleri bu kapsam içerisine aldı mı bilemiyorum.

CHP’li Bodrum Belediyesi, Kemal Beyi, Yılbaşı Partisi için mutlak Bodrum’a davet etmeliydi. Memleket memleket olalı böyle bir parti organizasyonu görmedi.

Yılbaşında Bodrum “Vur Patlasın Çal Oynasın”

Bodrum Belediyesi, belediyeden çok düğün dernek işlerini iyi beceriyor. Bodrum’da yılbaşı festival havasında olacak, döviz kur değişikliğinden yurt dışına gidemeyen gariban yerli turist Bodrum’a akın edecek.

Akın var akın Bodrum’un zabtı yakın…

Evet; Bodrum zabtırap altında alınmış vaziyette. Çarpık kentleşmenin sorumluları, pamuk elleri cebe atarak, Bodrumda şaşalı düğün dernek işleriyle bir şeyler yapılıyormuş havası vererek, malı götürme çabasına düşmüş durumda.

Haydi bütün eller havaya…

Yeni yıla girerken bodrum şenlenecekmiş, esnafın yüzü gülecekmiş, bodrum insan kaynayacakmış. Bu işler birkaç dj ve yorumcuyla oluyorsa Bodrum’a yerli turist akını böyle başlayacaksa, bu keşfi yapan akla şapka çıkarmalı.

Yaşayıp göreceğiz…

Bu işin görünen ve görünmeye maliyetini merak ediyorum. Bodrum Belediyesi sponsorlar dahil, kendi iş gücünü ve kasasından çıkan rakamları şefaf bir şekilde yayınlasın.

Yılbaşında gelen yerli turist sayısını, konaklama ve yeme içme sektörüne faydasını çıkarsın, arada ki farka bakıp izlenmeyen kanallarda boy göstermeye değer mi değmez mi, yorumunu yapsın.

Bodrum’u açık hava diskosuna çevirmenin, Bodrum’a ne gibi bir faydası olacak…

Lafa gelince Bodrum geçmişinden özlemle bahsedenlerin, Bodrum’un geçmişini bildiklerini sanmıyorum. Bilmiş olsalardı, tüm Bodrum’u Gümbet’e çevirme çabasına düşmezlerdi.

Akın akın geldiler

“Alt yapımız yeterli değil, çöp sizin yüzünüzden toplanamıyor, trafik sizin yüzünüzden sıkışık, hastane yoğun bakımları size hizmet vermez, elektrik yeterli değil, kanalizasyon yok, yollar allak bullak.” dediniz.

Her sıkıntının sorumluluğunu; Bodrumda 2. Konutuna yerleşenlere veya kiralama yapıp Bodrum’da kalanlara yüklediniz.

“Gelmeyin, gidin” diyerek insanları birbirine düşürdünüz. Şimdi haydi Bodrum’a seferleri düzenliyorsunuz.

Ne yapmak istiyorsunuz…

Bir şeylerin üstümü örtülmeye çalışılıyor yada birilerine bu tür organizasyonlar kazanç kapısı mı oldu? Hoş denetim olmayınca, kim kime dumduma…

Memleketin hali sosyal demokrat belediyelerde emekçiye 250 Tl kıyak yaparak düzelmiyor Sayın Kılıçdaroğlu, gelin görün halk nasıl köleleştirilip efendilerine hizmet ettirilir hale geliyor, Bodrum Belediyesi’nde görün…

Sosyal demokrat Belediye “hayır sever” diye kaçak inşaat yapanın adını, kadın danışma merkezine veriyor. Bodrum’da bir fakülte, hem de adı güzel sanatlar, kendilerine fahri doktor ünvanı veriyor. Sıra garibana gelince, kaçak yapıları başlarına yıkılıyor.

Bodrum Belediye Başkanına önerim; sözde turist çekmek için zoraki kendinizi paralı yada beleş tv lere çıkarmaya zorlamanıza gerek yok…

Zamanında; Halikarnas disko, bir kamyonetin arkasına kadınlı erkekli dansçılarını doldurup bodrum sokaklarında gezdiriyordu. Zamanın belediye başkanı Mehmet Kocadon’da tanıtım tırı gezdirmişti, ülkenin dört bir köşesinde

Sizde bu tür bir organizasyon yaparak havadan, karadan, denizden Bodrum’un tanıtımını yapabilirsiniz. Nasıl olsa BOTAV çöktü, yerini yeni cevherlere bıraktı.

Bakalım son dönemlerde BOTAV a kimler, ne bağışlarda bulundu ve bulunacak. İş dünyasına verilecek yemek sonrası göreceğiz.

Haydi bütün eller havaya…

Bodrum’un erosu aşk oklarını Ankara, İzmir, İstanbul’un her köşesine attı, görülmemiş yeni yıl partisi.

Happy Love Year Party

 

Vesselam…

Yazarın Diğer Yazıları