DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Kod Adı Hakan Mandalinacı(!)

Aktur tatil sitesi

Kod Adı Hakan Mandalinacı(!)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ve Parti Meclisi üyeleri şaka gibiler. CHP’yi, devlet kuran bir parti den, aday dahi belirlemekten aciz bir partiye çevirdiler.

Partinin en başarısız belediye başkanlarından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ödüllendirerek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaptılar.

Özgür Özel’in vakfının sekreterinin maaşını ödeyen belediye başkanı, başka hangi bedeller ödedi bilinmez lakin; bildiğimiz bir gerçek paket anlaşmanın içerisinde Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı var.

Bu işin içerisinde kimler var, rolleri nelerdi sizlerle kısa zamanda paylaşacağım…

Bugünkü yazıma, adı var kendisi yok adayımız “Hakan Mandalinacı’yı” konu ve konuk etmek istedim. Henüz izine rastlanmadı, nüfus dan sordum, o şimdi üretim aşamasında dediler.

CHP’nin Bodrum Adayı Mehmet Kocadon, yok yok, Mahmut Kocadon, o da değil Ahmet Aras olabilir mi, hay allah neydi tamam buldum Tamer Mandalinci. Kendiside şaşırmıştır olan bitene.

Konu, Filler tepişirken olan çimenlere olmaktadır benzetmesinin ötesinde, ancak ben yine de üslubumu bozmayayım.

CHP’nin İnteraktif Genel Başkanı Özgür Özel Manisa’da; belediye başkan adaylarını tanıtırken Bodrum adayından söz ediyor. Başkan adayı değil sanki evliya;

Muğla’da Bodrum Belediye Başkan Adayımız Var Hakan Mandalinacı

30 Yaşında

İyi Eğitimli

5 Yıldır Belediye Başkan Vekilliği Yapan

Yabancı Dili Bilen

Dünya’da Türkiye’yi tanıdan BİRİSİ Şimdi Bodrum’a Gelip, Bodrum’a Belediye Başkanı Olacak…

Dayısı Yok, Çıkar Çevresi Yok, Arkada Desteği Yok, Lobisi Yok, Ne Var Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ortaya Koyduğu İlkeler Var.”

Cumhuriyet tarihinde, CHP’nin başına gelmiş en büyük felaket Özgür Özel ve ekipte denmez ama ekibi, üfürükçülük ve yalancılıkta mastır yapmış ve partiye çökmüş kuklalardır.

Özgür Özel’in bu söyleminin görüntülerini paylaştık. Adayını tanımayan, ama ondan övgüyle bahseden bir genel başkanı, ifşa etmeliydik.

Neye karşılık aday yaptınız demeli kendisine…

TBMM Meclisinde Muğla AKP Milletvekili Kadem Mete söz alıp eleştiride bulunuyor kendince. Ne söylediği çokta önemli değil, ama kendi dili ile mecliste propaganda yapıyor.

CHP’de cevher bitmez…

TBMM’de; CHP Muğla milletvekili Süreyya Öneş Derici söz alıyor, Kadem Mete’ye haddini bildirmek için bakın neler söylüyor;

“Bodrumlu Muğla Milletvekili olarak” diye söze başlayan Derici ;”Tamer Mandalinci; çok köklü, çok saygın, çok sevilen bir ailenin genç ve gelecek vaad eden bir üyesidir.

Adayımızın genç ve gelecek vaad ediyor olmasının Ak Partide endişe yarattığını anlayabiliyorum Yine bu ifadeleri daha siyasi nezaket çerçevesinde değerlendirebiliriz belki. Tamer Mandalinci en genç belediye meclis üyesi idi, başkan vekilliği yaptı. Bu çerçevede gerek Bodrum gerek Muğla belediyesi üzerinde boş hayaller kurmamalarını tavsiye ediyorum.”

Kadem Mete, Özgür Özel’in Bodrum adayı hakkında verdiği bilginin yanlışlığı üzerine eleştiri getirirken, konu aday olan Tamer Mandalinci savunmasına geliverdi.

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır ise; sahne gösteri sanatçılarına taş çıkarırcasına çalımlı, alımlı bir çıkış ile, AKP Milletvekili Kadem Mete’ye ders verdi kendince. Bir an, Huysuz Virjin geldi gözümün önüne.

Konuşulanı anlamayan, adayın neden aday yapıldığını halktan gizleyen, kendilerini garantör görüp, Bodrum’un mülkü kendilerininmiş gibi konuşan, salsan Bodrum’da iki tur atamayacak vekillere sahip CHP.

Fasulyeden yönetici olan, etkisiz, yetkisiz il ve ilçe yönetimleri olayları seyredip, başka alanlarda başkaca iş çevire dursunlar.

Bodrum Belediye Meclis Listesi, umarım Bodrum Halkını hüsrana uğratmaz. Sorgulanmalı elbet, listede yer alanların, sandıktan çıkarılanların, eğitim, akrabalık durumları başta olmak üzere, çok şeyi.

Dönelim ayrımcı dil kullanan, seçildikleri ilin değil, ülkenin vekili olması gereken CHP Milletvekili Süreyya Öneş Dericiye…

“Köklü aile” ne demek, çok köklü den kastınız ne, tarihçesini anlatır mısınız? “Çok saygın” olması ne demek?

Biz ne zaman köklü aile sınıfına gireceğiz? Saygınlık yakışır mı bize? Sizce bizlerin oy kullanması caiz midir?

Bu topraklarda ortaya çıkan burjuva demokrasisinin mirasçısı mısınız? Bu süreçte bizlere, sonradan Bodrum’a yerleşenlerin aday olamayacağını gösterdiniz.

Bir yurtsever olarak mikro milliyetçilerin adayına oy vermeyeceğim kesin, ancak nazımın söylediği gibi bu “Memleket Bizim”

Söyleyin bakalım, Atatürk nerenin köklü ve çok köklü ailelerinden, yoksa devleti çok uluslu işgalcilere teslim ederek kaçan asilzadeler mi köklü aile?

Yarın umarım Ahmet Aras bulunduğumuz yerlerde, ecrimisil cezası yazmaz birlere. Biz mülteci değiliz, mekanın asıl sahipleriyiz, bunu kulağınıza küpe ediniz.

Bu halk; ne CHP’ye, Nede AKP’ye mecbur değildir.

Nerede Kalmıştık Evet ;

Örneğin Tamer Mandalinci de sizin gibi 100 yıllık CHP’limi, üniversitede gençlik liderlerinden miydi? Bir başarı hikayesi var mı sizin gibi (!)

Genel Başkanınız diyor ya “Türkiye’yi dünyada tanıtıyor, şimdide gelip Bodrum’a Belediye Başkanı olacak, Hakan Mandalinacı” diye. Söyleyin, siz dış görevlerinizde hiç denk geldiniz mi?

Şaka gibisiniz… Sizler Tamer Mandalinci’yi günah keçisi yapmaya mı çalışıyorsunuz? Ahmet Aras, kendi ardında bıraktıklarını temizlettirecek “Olay Yeri Temizlikçisi” görevini mi layık gördünüz sizin tabirinizle “çocuğa”.

Davul Ahmet Aras’ta, tokmak Kocadon’da. Bu işin hangi parçası Tamer Mandalinci. (Kod Adı Hakan)

Vesselam…

Bodrum’a yeni bir aday lazım. Alevileri “Size Cemevi yapacağım” diye kandırmayan,  Kürtleri olduğu yerden kovmayan (Vanlıları) sonrada kıvıranları korumayan , yerel işbirlikçi olmayan, asil olmasına da gerek yok, kadınları taciz edenleri korumayan, kısaca insan olsun yeter.

Not: Tamer Mandalinci Bodrum Belediye Meclis Üyesi olduktan sonra mı, önce mi PARTİ üyesi oldu, bilinmemektedir. Kendisini listelere kimin yazdığı, neye karşı yazdığı da bilinmiyor, Beş yıl belediye meclis katipliği görevi yaptı, arada bir vekillik yaptı, belediye başkanlığına her meclis üyesi gibi tüm meclisten geçen suç unsurlarında imzası vardır. Ön teker misali, rehberi karga olanın ….



Aktur tatil sitesi
Yazarın Diğer Yazıları