DOLAR
32,5574
EURO
35,0123
ALTIN
2.435,30
BIST
9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Önce Bodrum’u Düzeltin…

Siyasi partilerin hayal gücüne hayranım, belki de siyaset hayal satma işidir, biz onu başka şekilde anlamlandırdık hep.

Bodrum’un “Kutsal İttifakçıları” düşmüş Ankara yollarına ;

İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, sosyal medyada yazmış;

“Ülkemizin kötü gidişatına dur diyebilmek, makus kaderini değiştirebilmek ve buna katkı koymak adına Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Grup toplantılarına katıldık, Millet ittifakının Bodrum üyeleri olarak değerli Genel başkanlarımıza güç verdik, söz verdik..”

Bak sen…

Sormadılar mı  efeler, kızanlar size ;  yerel seçimde yapamadığınız ittifakı, bayram değil seyran değil şimdi mi yapmaya karar verdiniz diye

Birde beylik laf edip “Ülkemizin Kötü Gidişatına Dur Diyebilmek, Makus Tarihini Değiştirebilmek ve Buna Katkı Koyabilmek” adına gitmişler Ankara’ya.

De gidi de…

Gidişinizden Osman Ağabeyinizin haberi vardır inşallah… Nede olsa belirleyici kendisidir.

Meğer siz Bodrum’un kötü gidişine de ortakmışsınız da bizim haberimiz yokmuş. Şu özgüvene bak Bodrum’u düzelttiler de ülkenin kötü gidişatını düzelteceklermiş.

Duyda inanma…

Bodrum’da yeniden siyasi kartlar karıldı paylaşımlar yapıldı da bizim haberimiz mi yok? Gittiniz geldiniz, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ne hesaplar peşindesiniz bize onu anlatında bilelim.

Bir anda ortaya çıkan kutsal ittifak şerefine, Belediye Başkanı Ahmet Aras, İYİ Parti Meclis Üyelerinden birini kendine yardımcı atarsa, şaşmam.

Nede olsa şeffaf olmayan Şeffaflık Komisyonu Başkanı İYİ Partili, bende diyorum neden her şey sütliman. Meğer millet ittifakı el ele vermiş, şeffaflıktan biz olayı görememişiz.

Evet bu gezinin yeni bir başkan yardımcısıyla taçlanması lazım…

Son gelen ilk gider, siyasi muhasebe LİFO ile sonuçlanmalıdır. Güzel olanda bu değil midir? Madem ittifak var, Bodrum’da ayrı gayrıya ne gerek var.

Neyse Kutsal İttifakın Başkanları çözer bu mevzuyu…

Hak, Hukuk, Adalet ve ÖMER ‘in Adaleti yan yana, Bodrum’da yerel hak hukuk adalet, hak getire. Har vurulup harman savrulan kamunun paraları, sponsorluklar adı altında dönen paralar, kişiye göre işyeri ruhsatları, kişiye göre yapı ruhsatları v.s

Bodrum’u düzeltiniz, sıra ülkeye mi geldi Ankara yolcuları…

Vesselam…

polat-galle
Yazarın Diğer Yazıları