DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Deniz Koca Ne Dedi…

Aktur tatil sitesi

Deniz Koca Ne Dedi...

Son yazımda; Bodrum CHP delege seçimlerinde gördüğüm aksaklık ve hukuksuzlukları dile getirmiştim. Dinleyen var mı tabi ki hayır. Bilgiyi beceriyi kendisinde gören, egoların tavan yaptığı durumlarda her şey ben merkeziyetçi olur. Hatta bu aymazlık “sizleri ben var ettim” demeye kadar gidebilir.

Varsın gitsin…

Biz gelenlerden bahsedelim..

Yazımın birkaç paragrafın da başkan adaylarının aldıkları pozisyonlardan söz etmiştim. CHP İlçe Başkan Adayı Deniz Koca sağ olsun, yazdıklarımı önemseyerek tarafıma bilgilendirme amaçlı bazı paylaşımlarda bulundu.

Deniz Koca Ne diyor…

“Sayın Gündoğ

Değerlendirmenizi okudum tespitleriniz konusunda bazı söylemlerimi iletmek isterim

“Başkanlık yarışında Halil Karahan lehine çekilir mi ihtimal vermesem de görüntü öyle gibi. Ancak adaylık açıklamasında, “Başkanlığı, mevcut başkandan daha iyi yapacağını ve partiyi toplumla bütünleştireceğini” bildirmiş bir adayın, bunu yapması siyasi intihar olur.” demişsiniz.

Hiç bir aday ile ilgili çekilmem ve birlikte hareket edip yol yürümem konusu şehir efsanesi ve dedikodulardan öte değildir, bugüne kadar yapılan delege seçimlerinde ittifak ve delege belirleyiciliği gibi bir çalışmam da söz konusu değildir

“Her şeye rağmen kongrede,

CHP üye ve delegelerinin, “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür”, davranacaklarını düşünüyorum.”demişsiniz

Bu görüşünüz tam anlamı ile adaylığa çıkış noktamdır ifadeniz vazgeçilmezimdir.”

Ve Deniz Koca açıklamalarına devam ediyor…

“Sevgili Gündoğ takdir ederseniz ki yapılan delege şeçimlerin de ne , mavi ne kırmızı delege listeleri ve  şeçilen delege listeleri isimleri üzerinde bir yaptırım ve tasarrufum yada ittifakım söz konusu değildir, bu konuyu şeçilen delegeleri tek tek aramakta mümkün tespit edebilirsiniz ,şeçilen tüm delegeler CHP delegesidir ve adaylık açıklamamda ifade ettiğim ve sizin de yazının sonunda yazdığınız doğrultuda “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür”, hareket edeceklerini siz düşünüyorsunuz ,ancak benim inancım tamdır , bu konuda yazınızın içeriğini önemsiyor  ,kendimle olan kısımları için yazdıklarımı ifade ediyorum .

adaylık açıklamasında, “Başkanlığı, mevcut başkandan daha iyi yapacağını ve partiyi toplumla bütünleştireceğini” bildirmiş bir aday “TAM bu noktadayım hakkımdaki  bu ifadeniz için size  teşekkür ederim.

CHP İlçe Başkan adaylığı açıklamamdaki tüm söylemlerimin arkasındayım ,ayrıca bodrumda net ifadeleri ile her alanda taraftan uzak yol gösterici yazılarınızı önemsiyorum bu konuda size direk bilgi vermeyi daha samimi buldum ,her türlü itham ve dedikodunun döndüğünü de ifade etmişsiniz haklısınız bu konuda benimle her konuda direkt temas kurabilirsiniz ve  bilgi alabilir değerlendirebilirsiniz sevgi ve saygılarımla.”

Sayın Deniz Koca ile eskiye dayalı bir hukukumuz var. Açıklamalarındaki samimiyete inanıyorum.

CHP üyelerini ve toplumu aydınlatıcı açıklamalarından görülüyor ki, Deniz Koca parti iç çekişmelerinden uzak, partiyi anlamsız tartışmalara sokan güç odaklarını arkasına almadan, kendince bir yol izliyor.

Güç olarak; CHP delegelerini ve üyelerini gördüğünü, üstüne basa basa ifade ediyor. Kimsenin değil CHP nin adayı olduğunu, bu nedenle delege listelerine şu yada bu şekilde müdahil olmayarak, her üyeyi önemsediğini belirtiyor. Yolunda kolaylıklar diliyorum kendisine.

Yol yoldaşla yürünür.

Kimileri elindeki erki yoldaşlarını biçmek için kullanırken, belediye çalışanları ekmekleriyle tehdit edilirken, mağduru, mazlumu oynamaya çalışırken, belediyede sizi işe aldırırım yada işinizden olursunuz derken, pazarda tezgah açarak ekmeğinin peşinde olanlar üzerinde terör estirilirken, sessiz kalmak dahi zulümdür.

Bu zulme sessiz kalmayınız Sayın Başkan Aras

Belediye üzerinden, CHP üyeleri üzerine korku salanlara “dur” demelisiniz. “Karda yürüyüp izini belli etmeyen” ve belediyeyi cendere içerisine almaya çalışanlara engel olunuz. Bilesiniz ki, siz seçildiniz onlar övündü. Yine söylüyorum, belediyeye ait şirket üzerinden ve belediyenin imkanları ileri sürülerek mevcut durumlarını korumaya çalışanlara engel olun.

Acı son kaçınılmaz…

CHP üyeleri sandıkta bu zulme son verecektir. Önümüzdeki ay yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde üç adayla başlayacak yarış, aslen iki aday arasında olacaktır. Kim mi bu iki aday, yanıtı basit aslında, kim gücü elinde bulunduruyorsa sandıktan üçüncü çıkacaktır.

Son yazım üzerine beni arayan bir arkadaşım “Adana Büyükşehir Belediyesi su fiyatlarında yüzde 30 indirim yaparak toplum yararına çalışırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP de delege avına çıkmıştır.” dedi.

Haksız da sayılmaz

Yoldaşlarınızı yok ederek bir yere varamazsınız. Bilesiniz ki yarın ulaştığınız yerden inince yüzünüze bakacak kimse kalmayacaktır.

Yolunuz yol değil ki yoldaşınız olsun

Vesselam…

velux
Yazarın Diğer Yazıları